ELANNON NÄYTTÄMÖ 100 vuotta

Juhlavuoden 2021 starttaa Pirkko Saision kirjoittama ELÄMÄNMENO, joka on väkevä kuvaus Helsingin Kalliossa elävästä viisihenkisestä työläisperheestä ja sen vaiheista sotienjälkeisessä Helsingissä; tehtaiden, kerrostalojen ja asfalttipihojen elämänmenosta.

Elämänmeno muistetaan erityisesti Åke Lindmanin vuonna 1978 ohjaamasta tv-sarjasta, jossa Ritva Oksanen ja Susanna Haavisto tekivät ikimuistettavat roolit perheen Eila-äitinä ja Marja-tyttärenä.

Näytelmän käsikirjoitus on Heini Junkkaalan käsialaa ja ohjauksesta vastaa Sirpa Riuttala.

Koronatilanteen vuoksi ensi-ilta siirtyy syksylle 2021 – ilmoitamme uudet esityspäivät mahdollisimman pian.

Varaa liput »

Tilausnäytelmä: Avioliitto on ikuista

Avioliitto on ikuista -näytelmä on Elannon Näyttämön pysyväisohjelmistossa. Esitys on kokonaiskestoltaan n. 1,5 h. Voit tilata tämän hulvattoman farssin juhlienne ohjelmanumeroksi. Toteutus on aina Kirjan talolla.
Pyydä tarjous: info@elannonnayttamo.fi / 040-560 9633

Kirjoittanut Philip LaZebnik, suomennos Timo Mikkola, ohjaus Eija Kankare ja Juho Tuominen

Avioliitto on ikuista

Herbert Gladney on vaimonsa kanssa kiertueella mainostamassa bestseller-kirjaansa ”Avioliitto on ikuista”. Parin välit ovat viileät, mutta vaimo Rebecca on mukana kiertueella saadakseen osan myyntituotoista. Tuplavarauksen takia hotellihuoneessa on kuitenkin myös toinen pariskunta: konservatiivinen, perhearvoja korostava senaattori Grant Ryan ja hänen rakastajattarensa, lööppijulkisuutta tavoitteleva Gwenda. Kun tähän kaikkeen lisätään vielä skandaaleja hamuava talk show -juontaja Pam Blair, katastrofin ainekset ovat koossa.

Lazebnikin ja Dayn hillittömässä farssissa ovet käyvät tiuhaan, eikä väärinymmärryksiltä voi välttyä.

ESITYSTEN TURVALLISUUSKÄYTÄNNÖT »