VIHAN JUMALA

Kirjoittanut Yasmina Reza, suomennos Reita Lounatvuori, ohjaus Taneli Nordberg

Huttusten ja Renlundin perheiden pojat ovat tapelleet puistossa. Ruhjeilta ei ole vältytty. Vanhemmat päättävät selvittää riidan vastuullisesti aikuisten kesken. Sivistyneen sovinnollisesti käynnistynyt keskustelu alkaa pikkuhiljaa muuttaa muotoaan ja olohuone muuttuu taistelutantereeksi. Lasten riita jää taka-alalle, kun todelliset luonteet nousevat esiin. Sanan säilä lentää, piikittely lähtee laukalle ja keskustelu vajoaa entistä henkilökohtaisemmalle, jopa alkukantaiselle tasolle. Vastapelurin arvo- ja asennemaailmatkin saavat kyytiä. Ovatko vanhemmat yhtään sen parempia kuin nujakoivat lapset?
 
Vihan jumala on intensiivinen ja vahvasti dialogiin perustuva draamakomedia. Näytelmän railakkaat roolihahmot ja älykäs huumori tarjoavat katsojalle nautittavan teatterikokemuksen.


Vihan jumala on ollut menestys ympäri maailmaa. Roman Polanski ohjasi näytelmään perustuvan elokuvan Carnage vuonna 2011.

KEVÄÄN ESITYKSET PERUUTETTU!

Valitettavasti joudumme perumaan kaikki Vihan jumala -näytelmän esitykset koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Mahdollisista lisäesityksistä infotaan erikseen.

Kiitokset yhteistyöstä!

Eija Kankare
Elannon Näyttämö
puh. 040-560 9633